Роликовая цепь Birleşmesi Uygulaması

2021-11-30 13:59:56

Бир çeşit ortak araç olarak görülür. Ролик zinciri de kendi bağlantıdır. Basit yapımım var. Ролик zinciri birleştirdiğinizde çok kolay olduğunu göreceksiniz ve ikisini birleştirmeniz gerekmiyor.

Валик zincir bağlantısı yüksek sıcaklık, ıslak ve sert şartları ile çevre için kullanabilir. Yüksek hızlı ve güçlü etkiler yükü olan olay için uygun değil. Валик zinciri bağlantısı mükemmel simrik ve koruma şartları ile çalışmalı.

Ortak zincir bağlantısı iki roler zinciri bağlantısı, tek sırada roler zinciri bağlantısı, diş şeklinde zincir bağlantısı, nilon zinciri balantısı. Ölçüsü sıkıştır ve ağırlığı hafif. Ama rooler zinciri birleşmesi için yüksek ihtiyacı yok.

Gerçekten konuşurken, genellikle uzun hizmet hayatında. Çeşitli dondurulmuş yiyecek ve dehidratlı sebzeler için uretim hattı ekipmanları çiftsiz çelik Zinıri ile taşımalı. Ролик цинкирлери эви, endüstriyel ве tarım makinelerine geniş uygulanır, konveyer, çizim makinesi, yazdırma makinesi, otomobil, motosiklet ve bisiklet içeriyor.


GIDI CHAIN ​​LIMITED поставлять много роликовая цепьконвейерная цепьЦепочка листьев, сварная цепькованая цепьСеть пальмового маслаПодъемная цепь,Горно-металлургическая цепь, и так далее в общей сложности более 3000 сортов. и 90% цепей экспортируется по всему миру, которые в основном экспортируются в Юго-Восточную Азию, Европу, Северную Америку, Южную Америку. Цепи приветствуются клиентами с отличным качеством. Наша компания владеет более чем набором передового и профессионального производственного оборудования 100. Совершенная и строгая система контроля качества внедряется в каждый процесс от закупки материалов до упаковки готовой продукции. Кроме того, мы прошли сертификацию системы управления качеством ISO9001: 2015.


Подробнее : www.gidi-chain.com